April 28, 2011

Logik tak Logik?

Assalamualaikum dan Selamat Petang semua..

Hari ni takde mood nak update entry sebenarnya...dan lagi 1 arini tak baca paper atau apa-apa berita..Takde mood sangat2...Saje duk usha-usha pic kat google..tetiba terjumpa gambar ni


Hahahaha...kelakar! Korang rasa logik tak logik? Aku rasa logik! dah takde gigi kat tengah...hahhaa...Kalau korang ada anak atau adik-adik yang gigi rongak tu leh la try camni..hahhahaha...berus gigi kat tengah-tengah takde pape..pastu ubat gigi tu kt bahagian kiri kanan.

Ni ada 1 lagi..


Korang penah hilang barang tak? nak-nak kalau yang stay kat hostel..tak pun masa gi kursus ke....Ha ni idea untuk korang..hahhahaa....aku tak penah pun terfikir nak buat macam ni walaupun ada barang-barang hilang...macam-macam la dorang ni..hahhahaa

6 berani bersuara:

Firdaus Kasim said...

hehe.. kelakar lah entri nie

Entri terbaru:
Apa Itu SPAM?

nurr said...

kelakar betul saje ckp kelakar sbb nak amek hati..? haha

Zyash said...

Mesti dia benggang giler tu...siap nak bomoh tu..mintak2 dia ugut je lah tu yer...

nurr said...

tu ah..rasanya ugut je kot...nak dptkan blk baju tu

Anarm said...

siap nak bomoh tu.. adehh.. hahahaha..

nurr said...

anarm! baik ko pulangkan ubat stapler aku..klu x aku bomoh ko..hahahahhaa

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons