April 18, 2011

Asmara 2

Selamat Pagi semua!!! Arghhh mengantuknyaaa.....Actually baru balik keje pukul 8am. Sebelum sambung tidur saje je nak nak share dengan korang semua lagu-lagu dalam citer Asmara 2 Lakonan Shah Jazle dan Faezah Elai.

Korang tengok tak citer ni? rugi tak tengok...sangat best! Aku memang sentiasa follow every week..cuma minggu lepas je ter'miss' 15minit..hehe...citer ni memang touching. kadang-kadang aku siap boleh ter"nangis" pulak bila kena ngn part-part sedih. Pastu dengan lagu yang touching..hehe..Apa-apa pun tahniah kepada teraju utama Shah Jazle dan Faezah Elai. Lakonan yang berkesan dari kamu berdua.

Kat sini nak share lagu-lagu dalam citer Asmara 2..Zaasss! Layan......

Shah Basree - Andai Itu Takdir Mu


Ada Band - Setengah Hati


Afgan - Terhenti di sini


Muzzy - Hingga Akhir Nafas ku



0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons