September 16, 2011

Kuala Terengganu Lagi !

Assalamualaikum, selamat pagi dan salam 1 Malaysia

Hari ni tak nak story mori banyak-banyak...just nak letak gambar sket-sket je


Masa kat Kuala Terengganu tu sempat la beli batik kat Pasar Payang. Kat sini kita kena banyak survey la sebab sesetengah tempat tu ada yang jual mahal. Kat sini ada macam-macam jenis dan harga. Paling murah boleh dapat dalam RM180++ tu pun kalau pandai tawar dan survey. Jangan terus beli ! Ingat tu! Untuk yang 2 Pasang ni dekat RM500 aku dengan kawan aku beli..hehe..tercapai sudah hajat..

 Ehem-ehem....Ini bukan i-city..hahaha....nampak cam i-city kan? Actually ni kat Kg.Cina, Melaka Darul Iman...Opss...Terengganu Darul Iman laa..hahahaha!



Masa balik singgah kat tasik kenyir semata-mata nak amek gambar..Hahahaha...terbaikkkk Laaa!!!

Itu Saje....Adios... ^____^ v


0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons