July 18, 2014

Tragedi MH17







July 9, 2014

Wordless Wednesday | Stock In


XOXO,


July 5, 2014

Review : Badan Rasa Segar dengan Liquid Chlorophyll Plus


Selamat malam semua..

Belum terlambat kalau nurr nak ucapkan selamat berpuasa...luang masa 10 minit sebab nak share sesuatu yang sangat-sangat bagus.

Tadaaaa....




Setiap malam sebelum nurr memang akan pastikan untuk minum klorofil ni..sebabnya esoknya nak kena bangun awal pagi. Bila minum klorofil ni, nurr rasa badan rasa segar.  Suami nurr pun akan minta gak bancuhkan klorofil ni setiap malam. Klorofil ni takde rasa..jangan risau..kecuali la kalo korang letak terlampau banyak dia akan rasa kelat-kelat sikit...hehe


warna hijau macam warna sayur hijau


Klorofil ni lebih kurang macam spirulina..cuma dia jenis cecair. Sesiapa yang kurang makan sayur macam nurr sangatlah sesuai untuk ambil klorofil  ni. Kalau yang susah nak membuang pon disarankan ambil ni sebabnya dia akan detoks secara lembut.


Bancuh dengan air


Sebenarnya masa mula-mula beli, nurr minum beberapa kali je..pastu tersadai je dalam peti..ish3x! Membazir betul! Lepas tu tetiba ada akak ofis tanya pasal klorofil ni pastu siap bagitau feedback dia amek klorofil ni. Dia cakap " Dia 1 keluarga memang minum klorofil ni..bancuh dan kemudian letak dalam peti ais. Sedap! Pastu kalau anak / cucu dia tak sihat, bagi je minum ni cepat je baik. Yang lagi best, kalau luka atau gatal-gatal, letak je klorofil ni kat tempat luka / gatal-gatal tu. I.Allah cepat elok ".

Haaa....lepas dah dengar testimoni akak tu, terus je nurr continue minum klorofil ni. Daripada duk dalam peti tu, baik minum kannn

Fungsi Klorofil ni untuk mengoksigenkan & mengalkalikan badan kita.
  • Mempertingkatkan tahap oksigen di dalam badan
  • Menyingkirkan bahan buangan daripada badan dengan lembut
  • Mengurangkan kepanasan badan
  • Mengharumkan nafas & badan dari dalam ke luar
  • Mengalkalikan badan
  • Menggalakkan kulit yang sihat dan bersih

Harga Ahli Liquid Chlorophyll Pluss : RM38 sahaja ( Tahan 2-3 bulan )
Kalau time ada promosi lagi murah tau
Boleh beli kat mana-mana Outlet Cosway

uolss boleh guna ID nurr.
MY615309 NURUL ASNIRA


XOXO,



 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons