June 24, 2013

Review World War Z

Assalamualaikum dan selamat petang semuaaaaa...!!!

Dah Lunch lum? Nurr puasa hari ini....dekat hujung-hujung ni baru nak puasa ganti kan? Ish..ish..ish.. Tapi takpe bleh puasa sempena nisfu syaaban sekali arini. Ok dah..dah...entry ni bukan nak citer pasal puasa tapi pasal citer semalam

Mula-mula nak tengok Man of Steel tapi fast selling..yang awal sume seat depan skrin..patah leher nanti kalo tengok citer tu..ok pilihan ke-2 citer War World Z. Itu pun agak dekat jugak la dengan skrin walaupun duduk kat tengah-tengah.

REVIEW WAR WORLD Z


Citer ni mengenai manusia yang dijangkiti sejenis virus sehingga menjadi zombie. Cerita yang penuh mendebarkan dengan sound system yang buat kita tak senang duduk. Berapa kali nurr terkejut..hahahhaa....nasib baik gelapkan..so, takde la orang nampak. Citer ni sangat-sangat cemas bila part yang nak kena fight untuk selamatkan diri daripada zombie. Sakit jantung tengok citer ni...nervous tak payah nak cakap laa..

Sape yang tak tengok bleh pegi tengok sebab citer ni pon fast selling gak



rating star: 5 star


0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons