May 28, 2012

Proses Merealisasikan Impian

Assalamualaikum dan Selamat Malam 

Dah nak masuk bulan 6...dah boleh nak buat preparation sikit-sikit kata orang..errr....rasa macam lambat je lagi... Tapi dalam diam-diam sebenarnya aku dah usha-usha..dah buat planning sikit..dah booking ape yang patut..huhuhu....tak lah buat preparation last minit, nanti kelam kabut..

Actually dalam duk usha-usha dan planning tu masih berkira-kira takut tak cukup bajet..Risau gak sebab tak penah lalui kan..kalau penah lalui tu senang la kan nk buat preparation..Hehehe... Setakat ni yang dah booking Photographer merangkap En.Kazen..So, senanglah nak kauntim ape yang nak ape yang tak nak.. Lagi satu baju t-shirt rewang pun dah tempah (punya lah lama cari tempat yang boleh bagi harga murah). eHEM..ehEM...aku bukannnya kedekut cuma berusaha untuk mengelakkan pembaziran disamping berjaga-jaga supaya tidak OverNite Over budget....Satu lagi benda yang sangat-sangat penting tak booking lagi---> BRIDAL la...tak tahu kat mana nak usha-usha area Kelantan ni...Any Suggestion?

SANGAT BERBESAR HATI  KALAU ADA SAPE2 YANG BOLEH SPONSOR

Hikhikhikhik..berangan je lebih..kalau retis takpe la kan..ade la yang nak sponsor

Dan ada satu lagi MASALAH TERBESAR aku ialah TAK TAHU NAK KALER APE!! Kalau sedara-sedara tanya tu, aku selalu je jawab "WARNA WARNI DI AIDILFITRI" hAHAHAHA..Ops..rileks2..jangan membebel dulu ye semua...meh nak stori sket Majlis Impianku....jeng..jeng...jeng.....


Kalau tengok kepada jawapan aku kat atas tu, agak-agak apa yang terlintas dalam fikiran korang? cuba share sikit..mana tau boleh dijadikan idea..betul tak?

Kalau aku sendiri, aku nak kan suasana segar,,,ade banyak bunga...kaler basic kaler putih, krim..lain-lain kaler mesti kaler pastel..So, nak kaler ape ye??? Help Me!! Help Me!! Serius tak tahu nak kaler ape yang nak selit-selit dalam kaler putih & krim tu

Akhir kata HELP ME!!!



***Psttt...Kan Best Kalau Ade Yang Murah Hati Nak Sponsor...hikhikhik


1 like = 1 Sokongan & Doa Utk Kami ^__^ tenkiu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons