March 31, 2012

Cover Timeline Facebook

Assalamualaikum dan selamat petang semua...selamat berhujung minggu

tak keluar jenjalan ke? Aku macam biasa la "lepaking" kat umah mengadap skrin ni haa...

Pagi tadi online facebook tengok sume page dah bertukar jadi timeline...hehehe...ramai jugak yang duk komplen tak best tapi bagi aku ok la..senang nak check aktiviti yang berlaku kat page. Dan yang aku paling suke Auto appear ape2 je yang dah update sebelum ni..tak payah susah-susah nak share banyak-banyak kali..fans dah boleh tahu ape-ape yang sebelum ni..

Dengan pantasnya aku create cover untuk page aku...takde la cantik sangat tapi boleh la untuk dijadikan cover kedai-kedai aku tu



Jemput la jenguk-jenguk kedai-kedai kat atas ^__^ mana tahu ada yang dicari dan berkenan dihati

March 26, 2012

Contest | Give Away "Saya Nak!!"

Assalamualaikum dan selamat pagi untuk semua...

Hukhukhukhuk....aku tak sihat sikit..demam tetema (demam selsema)

Tetiba je aku rasa nak buat contest/give away...1st time buat nih..harap korang sume support la ye ^__^v


Syarat-syaratnya senang saje

1. Letakkan banner diatas di entry korang sume (jgn lupe backlink ke blog Nurrstyle)
2. Like Page Rayban Maniac ( wajib ade facebook ye...err...ade ke org yang takde facebook?)
3. Share dan komen "Saya Nak!!"
4. Jangan lupa letakkan link entry korang sume kat sini ye

Itu saje..senangkan? ape tunggu lagi? Jom rebut Rayban kegilaan ramai untuk tampil lebih bergaya ^__^

**Pemenang bertuah akan dipilih secara random..Gud Luck Guys!!

March 20, 2012

Mak Andam Tak Pro

Assalamualaikum dan selamat malam semua

Hikhikhikhik...nak gelak plak rasanya...tetiba plak bleh jadi mak andam terjun aka mak andam tak terlatih..
Eh biar lah! At least aku berani mencuba kan..

Hari tu aku ade cakap nak upload pic kan..tgk ler..sila jangan kritik pedas-pedas sebab aku bukan mak andam profesional..huhuhu...1st time okey mekap org kawen camni

 sori pic ni blur

 masa akad nikah

Pengantin tak nak pakai bulu mata pelesu..hikhikhik

Rasa macam da tebal giler dah mekap..bila amek pic x bape nampak plak..blusher pon x nampak..adehhh..aku sebagai mak andam rasa tak puas hati..rasa nak mekap lagi skali je

Okey!! Masa utk dikritik! Tutup mata & telinga laju2

March 12, 2012

Kenduri Kawen | Nervous

Assalamualaikum dan selamat malam semua

Ops..ops..jangan salah faham dulu ye..bukan aku yang nak kawen okey! sedara aku yang nak kawen..hahaha...orang lain yang nak kawen, aku pulak yang nervous lebih-lebih kan..hehe...

Sebenarnya aku nervous sebab bakal pengantin memberikan tugasan yang paling penting untuk aku...apekah? Jeng..jeng..jeng... 

Bakal pengantin memberikan aku tanggungjawab untuk mengandam dia masa majlis akad nikah dan sanding...Besar tu tanggungjawab!!! Mana taknye aku ni bukannye mak andam profesional nak mekap2 bagai...aku cuma mak andam terlampau tak terlatih... Harap-harap aku tak mengecewakan bakal pengantin tu

Untuk majlis akad nikah aku ingat nak mekap ala2 macam video kat bawah ni



credit to : ekyn86

Untuk majlis bersanding nanti aku upload pic ye..

Ape2 pun wish me luck guys!!! ^__^v

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons