May 3, 2017

Review : Susu Kambing Biodex

Salam semuaaa...

Alhamdulillah dapat juga try minum susu kambing biodex. Nurr tunggu masa yang sesuai je untuk minum. Al-maklum lah tester cuma dapat 3 sachet je.. TQ Biodex sebab bagi free tester kat saya.




Rasa lemak berkrim dan tawar! Hahaha. Tapi SAYA SUKA! Sebab kebanyakan susu kambing jenis tepung yang saya dah minum mesti ada gula tambahan seperti sukrosa dll. Saya tak pasti samada Biodex ada gula tambahan atau tak. Yang pasti rasanya tak manis seperti susu kambing jenama lain yang pernah saya cuba. Biasanya kalau beli on9, seller tak akan beritahu secara details kandungan susu. Jadi, saya akan beli gamble je la. Cuma kalau ada gula tambahan atau terlampau manis, saya tak kan buat belian seterusnya.




Susu kambing Biodex ni tak bau hamis ye! Selain tak rasa manis, lemak berkrim, susu ni sesuai untuk seisi keluarga. Recommended kalau nak bagi kat kanak-kanak.




Ada 2 perisa : Original dan Coklat.

HARGA : RM45 SM / RM50 SS
Berat : 550 gram




Yang coklat saya tak rasa lagi.. Tgk nanti kalau tester tu ada coklat, nanti saya update. Kalau tanya saya, mana-mana susu kambing saya lebih suka perisa original sebab nak kan khasiat yang lebih. Kadang-kadang campur dengan kurma. Maklumlah nurr kan tengah ikhtiar untuk dapatkan zuriat. Doakan Nurr ye :)

0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons