December 8, 2016

Review : Bourjois Blusher

Salam semuaaa...

Enty ni dah taip masa weekend aritu lg. So, nurr nak share review sikit dengan korang. Jumaat lepas nurr rehat awal. Pukul 11am-1:30pm. So, nurr ajak member pegi Watson's kat Alamanda nak cari blusher.. Dah lama nak cari tapi asyik tak jumpa yang nak.

So, semalam try test brand bourjois. Tak penah try pon sebelum ni. Tengok kaler macam cantik untuk kulit sawo matang sebab kaler blusher ni macam oren2 sikit.




Ada cermin dan berus kecik 

Nurr guna ni je untuk mekap harian


Bila dah snap pic tak nampak sangat.. Kaler dia macam natural je. Korang kena letak banyak sikit untuk bagi terang. Lagi satu bau die macam bedak cina...alaa..bedak cina yang dalam bekas petak tu la. hahaha. Lepas tu baru perasan ada tulis 1863. Nurr rasa blusher ni dah wujud sejak tahun 1863 lagi. Fuhhh lama tuuuu. So far blusher ni ok. kaler die cantik.

Ok tu je nak share. byeeeeee



0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons