July 1, 2015

Kekal Sihat Secara Menyeluruh dengan Vivix

Assalamualaikum dan selamat berpuasa hari ke 14.

Nak kongsikan berita baik dengan korang semua. Sepanjang bulan Julai ada promosi Vivix!
Yes! Yes! Dah lama dah nurr aim dengan Vivix ni. Bulan ni serius harga super duper murah. 2,3x nurr tekan kalkulator sebab tak percaya betul ke murah. Hahaha.. Nampak tak sungguh tak percaya campur dengan teruja.

Nurr cerita serba sedikit pasal Vivix ni. Cikidautttt




Vivix adalah supplement yang kaya dengan antioksida. Vivix kaya dengan resveratrol dan polifenol yang bertindak membaiki DNA dalam tubuh badan kita. Ia akan membantu pembentukan semula sel-sel yang rosak. Vivix juga membantu merawat tisu dan luka yang rosak akibat daripada pembedahan.

Bukan tu je tau. Sesiapa yang tengah ikhtiar nak berhenti merokok tu WAJIB cuba Vivix ni.
Memang Recommended

Apa kelebihan Vivix Shaklee?

like emoticon Agen anti penuaan. Awet muda - Rahsia jelita Rita Rudaini ^__^
like emoticon Mempunyai khasiat untuk membantu mencegah kanser. Anti-oksida yang sangat kuat
like emoticon Manfaat kepada kesuburan. Siapa ada masalah dapat anak boleh cuba
like emoticon Mengawal kolestrol dalam darah
like emoticon Membantu pemulihan DNA badan yang rosak kerana pencemaran
like emoticon Set kesuburan lelaki shaklee yang bagus untuk suami merokok

Ada 2 kelebihan kalau beli bulan ni



Beli 2 botol
Harga PROMO
FREE Vitalea
FREE Keahlian seumur hidup
FREE Postage
BONUS Cashback


Beli 1 botol
Harga PROMO


Pilih-pilih nak yang mana :)

Untuk maklumat lanjut dan konsultansi :
WhatApps : 017 7533563



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons