June 3, 2015

Selsema Cepat Baik

Assalamualaikum semua....
Selamat pagi.

Hari Rabu sudah,,cepat betul masa berlalu. Bangun hari ni rasa sihat dah.. Alaa...tak sempat nak ambil MC. Ehhh? Hahaha..

Isnin hari tu kena selsema ringan.. *1st time tahun ni kena selsema. Dalam hati ada "can" nak minta keluar pejabat ni. Alasan nak pegi klinik. Oke yang ni dilarang ikut ye. Tak baik untuk KPI korang. Tapi tinggal angan-angan je laa... sebabnya nak dekat lunch tu rasa macam tak berapa nak selsema sangat. Kecuali kalau kena panas memang mata sedikit berair la. Nurr memang macam ni kalau selsema..memang tak boleh kena cahaya matahari.

Nurr memang tak suka makan ubat. Serius! Memang akan elakkan selagi mampu.

Semalam ( Selasa ) selsema sikit-sikit je.. mungkin faktor work station bawah aircond (sejuk). Tu yang buatkan selsema jadi balik bila masuk ofis. Hari ini, Alhamdulillah SELSEMA DAH TAKDE!! Yeayy!! Suka sangat!

Nak tahu tak apa yang nurr amalkan?
Konsisten ambil Vitamin C. Vitamin C ni bagus tau untuk tingkatkan sistem imunisasi kita. Sejak amalkan vitamin C ni memang jarang la demam / selsema. Yang paling best kalau demam / selsema pun tak teruk. Ringan-ringan dan sekejap je.. Jadi takde lah mengganggu aktiviti seharian.

Nurr bukan main ambil sebarangan vitamin ye. Yelah nak masukkan dalam badan. Nurr pilih vitamin organik dan selamat iaitu Vitamin C Shaklee.

Korang tau tak 1 biji Vitamin C Shaklee bersamaan 7 biji Sunkist. Woww!! Kalau kita nak makan 7 biji sunkist sekaligus memang kembung la perut kan..hehehe



Nurr memang sangat-sangat sarankan semua orang amalkan vitamin C ni. Bulan ni ada promosi tau. harga sangat murah dan berpatutan. Sebotol ada 180 biji ye. Jimat sangat! Korang boleh whatApps atau PM nurr di facebook.

WhatApps : 017 7533563
FB : Tuan Putri Nurr



2 berani bersuara:

Suhailey said...

Vitamin c pun memang banyak khasiat selain untuk selsema

nurr said...

Yup! betul tu.
Macam-macam lagi khasiat vitamin c ni

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons