June 16, 2015

Kekal Bertenaga di Bulan Puasa

Alhamdulillah bulan Ramadhan tiba lagi. Bulan yang dinanti-nantikan oleh umat Islam kerana pada bulan ini diwajibkan untuk berpuasa. Namun ada juga dikalangan kita mengalami masalah untuk berpuasa disebabkan mengalami penyakit tertentu dan jangan jadikan badan lemah sebab letih ketika berkerja sebagai alasan untuk tidak berpuasa.

Kali ini nurr berkongsi dengan korang semua mengenai Set Mighty 3 Gems Shaklee iaitu set untuk membekalkan tenaga berpanjangan ketika berpuasa di bulan Ramadhan.



Set Mighty 3 Gems ini terdiri daripada ESP, MealShakes dan Performance Drink Shaklee.


Jadi siapakah yang memerlukan Set Berpuasa Shaklee ini?

  • Orang yang berpuasa dan yang menggantikan puasa.
  • Lelaki dan wanita yang mengalami masalah gastrik.
  • Pesakit kencing manis.
  • Orang yang melakukan kerja berat.
  • Ibu yang menyusukan bayi dan ibu mengandung.
  • Orang bujang yang nak bersahur cara ringkas.
  • Orang tua yang cepat penat dan susah nak makan.
  • Kanak-kanak yang baru mula nak belajar puasa dan cepat penat ketika berpuasa.


Bagimana dan apakah kebaikan ketiga-tiga supplemen ini dapat membantu anda dalam menjalani ibadah puasa?

1. ESP Shaklee 
Kaya dengan protein memberikan rasa kenyang yang lama dan tenaga yang berpanjangan. Mmepunyai kandungan indeks glisemik yang rendah sesuai untuk penghidap kencing manis. Juga memiliki 9 asid amino yang penting. Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak dan tiada kolestrol. Untuk ibu menyusu ESP adalah milkbooster walaupun anda berpuasa InsyaAllah ESP bantu menghasilkan susu yang lebih baik.

2. MealShakes Shaklee 
Nutrisi yang lengkap dan juga multivitamin. Rasanya yang lazat juga memberikan rasa kenyang yang lama serta meningkatkan sistem imun.

3. Performance Drink Shaklee 
Minuman ini bantu untuk mencegah penyahhidratan dan mengurangkan kehausan. Performance Drink juga membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal mengimbangi metabolism air dalam tubuh. Produk ini eksklusif untuk mereka yang menetap di kawasan tropika dan yang aktif dalam kerja harian.

Cara Pengambilan Set Mighty 3 Gems ini sepanjang Ramadhan

Waktu Bersahur : 
Ambil segelas ESP + MealShakes + performance drink anda boleh campurkan ketiga2nya sekali.

Waktu Berbuka :
Minum segelas Performance Drink.

Waktu Sebelum Tidur : 
Boleh minum segelas ESP + Performance Drink.

**Makanan yang sunnah juga jangan dilupa iaitu kurma dan juga banyakkan minum air masak sewaktu bersahur.


Untuk yang NAK DIET dalam bulan puasa, ambik set ini + CINCH SHAKE. Ada jadual exclusivenya..alhamdulillah tahun lepas ramai customer turun 3-8 kg semasa bulan puasa dengan set ini dan cinch shake protein :)

InsyaAllah sepanjang berpuasa dengan mengamalkan supplemen ini anda akan merasakan kesihatan tubuh badan akan lebih baik dari sebelum ini.

Nak dapatkan tips dan jadual exclusive dari saya kena lah beli dengan saya. Kata esklusif kannn..hehe..

Pastikan kesihatan dan kecergasan masa bulan puasa tahap tip top supaya dapat beramal dengan tip top juga! Yela bulan Ramadhan ni setahun sekali je kan. Mestilah sepanjang tempoh sebulan tu kita nak beramal.

Nak order boleh terus whatApps nurr di 017 7533563 atau
PM di FB Nurr : Tuan Putri Nurr

Ni nurr kongsikan testimoni yang telah mengamalkan set ini sepanjang Ramadhan yang lepas 








0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons