May 25, 2015

REVIEW : SELAMAT TINGGAL RAMBUT NIPIS - PART 2

Selamat pagiiiii

Seperti yang dijanjikan... sambungan daripada Part 1.

Setelah bertahun cuba macam-macam produk, akhirnya beberapa bulan yang lepas... Kalau tak silap pertengahan bulan 2/2015. Nurr ada purchase beberapa supplement ni. Beli supplement ni bukan niat untuk rawat rambut nipis & gugur tetapi untuk kulit.

Masa tu dah sedar dalam bilik air rambut dah kurang berterabur. Lagi 1 bila sikat / ikat rambut macam agak tebal sedikit. Buat tak tahu je la sebab takut perasaan je. Bukan apa dulu-dulu kalau balik kampung mesti tanya " Tebal tak rambut k,long sekarang? ".. Hahahaha... Adik jujur jawab "Biasa je". Ok kali ni dah tak nak dah syok sendiri.

Sampailah En. Suami tegur "Sayang nampak cantik sebab rambut dah tebal"... Haa...nampak tak? Dengan berbunga-bunga cakap kat En.suami "Yelah, sayang kan makan supplement..Mesti rambut cukup vitamin". Sesetengah orang, ada yang berpendapat takpe rambut nipis ke botak ke sebab pakai tudung. Ingat ye! Rambut mahkota wanita.. Sape nak tengok? Opkos suami kita sendiri. Memang kadang-kadang dia tak cakap direct. Tapi dia ade bagi hint tau.. Contohnya "Sayang nampak sihat kalau rambut tebal sikit". Maknanya kita kena paham-paham la ye...

Macam nurr sendiri, En. suami bukan setakat bagi hint je tapi siap beli apa-apa produk untuk nurr.. Alhamdulillah.. syukur dapat suami yang prihatin macam ni.

Eh kemain bercerita tapi tak beritahu pun ambil supplement apa..hehehe
Nurr ambil produk Shaklee...ESP, Vit C dan Vit E.. Macam nurr cakap, ambil untuk kulit tapi bonus kat rambut. Protein memang diperlukan untuk rambut tau. Kalau sesiapa yang nak try boleh try set yang nurr guna tu. Tapi jangan lupa add-onn zinc complex. Kalau takde bajet just ambil Zinc Complex atau ESP + Zinc Complex.

Sape-sape nak try boleh contact nurr la ye.. boleh inbox kat FB : Tuan Putri Nurr atau whatApps ke 017 7533563. Kalau beli set nurr bagi diskaun tapi jangan lupa mention " SAYA PEMBACA BLOG NURR".




0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons