May 23, 2015

Dear Dumb Diary

Haiii.....

Sebenarnya tengah tengok cerita Dear Dumb Diary.. Pasal budak sekolah yang tulis semua benda dalam diary dia tu. Dia suka siapa... Dia buat apa..apa yang dia nak..macam-macam lagi la.

OK tak nak cerita pasal tu.... Tetiba rasa terimbas kembali zaman dahulukala. Masa zaman kecik rasa bestnya jadi dewasa. Tak sabar nak jadi dewasa...

Tak sabar nak masuk U pastu terjumpa BF masa tengah cari buku kat library... Haa.. Kononnya! Drama sangatkan. Hakikatnya siapa la mak jemah ni. Selekeh je masa studi dulu. Perasan selekeh sebab tengok gambar lama-lama. Patut la takde peminat! Hahaha

Tak sabar nak kerja..tak sabar nak pakai high heels, tak sabar nak kuar shopping dengan duit sendiri dan tak sabar nak drive kete sendiri. Hakikatnya sekarang malas giler nak drive.

Tapi tu la kan...masa kecik macam-macam impian yang kita nak. Jangan cakap korang takde rasa macam nurr rasa masa kecik ye! Nampak sangat tipu kalau takde impian tu.

Pastu berangan ada BF kacak...hahaha... Kuar dating.. Caring sangat-sangat! Oke ni pengaruh banyak sangat baca novel cinta. Sebab tu kuat berangan. Kurangkan baca novel cinta.. Tipu je semua tu..nyampah tau mak jemah!

Oh.. Hati tetiba feeling something... Rasa macam zaman sekolah dulu. Hahaha! Pang pipi sendiri.. Berangan banyak!

Sekarang ni baru tahu real life.. Tough ya! Bukan semua macam dalam novel ye. Untung la sape-sape yang cantik tu mesti banyak warna warni hidup korang. Eh tetiba!

Citer dah abes.. Tata titi titu

0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons