February 10, 2015

Review : Ostematrix Shaklee


Salam semua kawan-kawan pembaca :)

Entry ni Nurr nak cerita pengalaman my mum yang ambil ostematrix shaklee ni.

Mula-mula nurr beli ostematrix ni bersama dengan AJHT untuk Abah nurr sebabnya abah jatuh pokok dan kaki retak. Disebabkan ostematrix tu ada lebih (120 biji sebotol), nurr cakap kat my mum kalau sakit pinggang ke lenguh-lenguh ke kebas-kebas ke telan je ostematrix. Kalau bagus kenapa ada lebih? Mesti korang akan tanya macam tu. Orang tua biasa la...bab ubat ni susah bebeno kecuali kalau sakit dah tak tahan. Nak tau tak nurr setiap hari call tanya abah dah makan ubat belum. Siap reminder kat my mum paksa abah makan ubat. Oh abahku!




Ma nurr memang selalu mengadu kebas-kebas tangan. Selepas didiagnos ada sakit saraf, ma nurr penah sakit pinggang sampai ke pinggul sampai jalan pun terbongkok-bongkok. Time ni memang tak boleh buat apa-apa sebab sakit. Dah pergi ambil injection tahan sakit kat klinik kesihatan tak jadi apa-apa. Ma nurr pun jenis susah juga nak makan ubat. Mungkin sebab dah tak tahan sangat-sangat, akhirnya dia telan juga ostematrix.  Korang tahu apa yang jadi? It's miracle! Syukur sangat-sangat, ma cakap dah tak sakit pinggang dah. Suara pun dah ceria. Bila tanya "Ma makan ubat apa?". Dengan bangga dia cakap "Ma makan ubat yang klong beli la. Ostematrix". Syukur Ya Allah.

Sebab tu nurr suggest sesiapa je yang ada sakit-sakit macam ni cuba la ikhtiar ambil Ostematrix. Nak lagi best add-onn AJHT atau Omega Guard. Hadiahkan lah kepada ibubapa kita di kampung. Kesihatan mereka di saat lanjut usia ni sangat bernilai.

Kalau sesiapa yang berminat nak cuba / hadiahkan kepada orang tersayang boleh beli dengan nurr. Nurr bagi harga kasih sayang :)

FB : Tuan Putri Nurr 
017753356 ( WhatsApp / Telegram )
ID 924532

Oh lupa nak sharing..bulan Feb 2015 ni ada promosi untuk Ostematrix.
BUY 6 FREE 1 atau BUY 2 Less 5%

XOXO


0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons