August 23, 2014

Review : Slim Up Smart Pants

Assalamualaikum dan selamat petang buat semua

Kesedihan hari perkabungan Msia #MH17 masih lagi terasa. Al-fatihah dan takziah buat keluarga mangsa.

Entry arini nurr nak bagi kegembiraan buat sesiapa di luar sana yang rasa sedih & down sebab masalah berat badan, selulit dan yang seumpamanya :)

Jeng..jeng..jeng...! ( muzik latar katanya )

Tengok video ni dulu ye :)



Dah tengok ke?

Haaa...nurr tengok ada yang dah tersenyum dan ada yang dah excited!!

Macam mana nak beli? Macam mana nak beli?
Relaksss....nanti nurr bagitau ye :)








Sila Pilih saiz yang lebih kecil jika ukuran saiz pinggang dan pinggul tergolong dalam kategori yang berbeza.

S : Pinggang 67cm – 74cm Pinggul 93cm – 98cm
M : Pinggang 75cm – 83cm Pinggul 99cm – 108cm
L : Pinggang 84cm – 91cm Pinggul 109cm – 117cm
XL : Pinggang 92cm – 105cm Pinggul 118cm – 130cm


Harga berganda-ganda murah dari Pesaing ^__^



atau 

Boleh ke mana-mana cawangan Cosway yang berdekatan :)
*** Boleh guna ID nurr MY615309


Ini Shankey. 1st time jumpa dia agak chubby la...sekarang ni Look at her! Amazing!


Murahkan? Kalau compare dengan pasaran luar sana harga memang cecah ribu riban. 
Smart Pant ni bukan yang macam sesetengah korset yang cantik time pakai je. Bila dah buka, badan tang tu je... Smart Pant yang ini kalau diamalkan akan membuatkan badan langsing, selulit akan hilang, firmkan badan kita dan yang penting dalam masa yang sama boleh mencerahkan kulit. Best tak?

Haa...tunggu apa lagi, cepat serbu COSWAY!

Ni ID nurr : MY615309 NURUL ASNIRA



0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons