June 15, 2014

Review : Nn Easy Slen


Salam semua :)

Kali ni nurr nak review produk pelangsingan baru dari cosway.



Dalam 1 kotak tu ada 10 botol yang mengandungi 50ml. Rasa dia memang sedap sebab rasa mangga. Masa mula-mula keluar, semua kawan-kawan nurr excited nak rasa produk ni. Apa yang bestnya semua cakap "Woww!". Bayangkan tak sampai seminggu dah rasa saiz pinggang seluar longgar sikit....bestkan..hehehe...opkos la best! Tu baru seminggu..kalo 10 minggu? OMG! tak sabar nak tunggu bukan?

Easy Slen ni dirumus unik berasaskan bahan semulajadi --> Mangga Afrika , Garcinia Cambogia ( Beri Brindall ) & Teh Ungu.

Apa yang best lagi? produk ni tiada penambahan gula, tiada bahan pengawet & pewarna tiruan. Produk ni juga sesuai untuk vegetarian.

Maaf ye testimoni bergambar nurr takde lagi sebab produk masih baru.. Sesiapa yang nak sahut cabaran untuk jadi  langsing? Jom sama-sama jadi langsing dan cantik :)

Kalau sesiapa sahaja berminat cepat serbu cosway yang berhampiran.
Boleh guna ID nurr MY615309 NURUL ASNIRA



3 berani bersuara:

Zalilah said...

Minum ni, berak2 tak?

nurr said...

maaf baru baca.. takde berak2 sis zalilah

madreintinct said...

So apa progress sekarang?Mujarab tak?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons