July 8, 2013

White House Down Best Ke??

Assalamualaikum dan selamat malam semuaaaaa!

Ni last week punye citer tapi baru terhegeh-hegeh nak hapdet

Macam biasa nak tengok citer lain, last2 tengok citer lain..ngeh ngeh ngeh. Ingat nak tengok monster university tapi lambat la pulekkksss... So, macam biasa citer aksi la yang jadi pilihan

 beli tiket dulu 
bukan seat depan skrin patah leher nak tengok ye


Lepas tu amek pic dulu
Konon-konon nak usha hero tu tapi x clear la pulop sbb flash camera
&
kalau cameraman bertenang mesti pic ni clear..kan...kan..kan

layan games dulu sebab banyak masa lagi sebelum layan movie

Banyak la plak nak tunjukkan..okeng okeng! Direct to the topic.

Citer ni mengisahkan White House yang cuba dilumpuhkan oleh orang dalam White House ni jugak. Senang citer, dia nak gulingkan Presiden.Citer ni best jugak! Not bad..tapi takde la mendebarkan macam citer World War sebelum ni. Ending macam biasa la, hero yang menang. Citer ni menarik juga untuk ditonton. Presiden berjaya diselamatkan oleh......oleh HERO laaaa....haaa...nak tau lebih lanjut boleh ke pawagam yang berdekatan


rating: 4/5

 

0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons