July 19, 2013

Birthday Gift dari Zalora

Assalamualaikum & selamat pagi

Gedix je kan pagi-pagi nak update masuk birthday gift dari Zalora...eh ade orang kesah ke?? huahuahuahua

Ni diaaaa...!!


zuppppp...!! dengan sepantas kilat (pantas ke?) terus ke website zalora..window 7 shopping dulu (ni baru betul window shopping). Nak beli apa ek??? dulu penah beli heels..rujuk entry ni --> Zalora

citer pasal zalora ni masing-masing takut nk shopping kat situ kan... bagi sape2 yang dah ade bad history tu rasanya memang dah serik la kan..huhu...tapi aku nk try gak beli kali ni..gamble...tapi kali ni nak try untuk COD. Sebelum ni by pos je..alang-alang dah stay kat Selangor ni nak try COD la...tapi tak check lagi coverage COD dia sampai mana..kehkehkehkeh..tape2 nanti check okeng!

Nak beli ape ek???


0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons