June 23, 2013

Tips Bagaimana hilangkan kulit kusam dan Berjerawat?


Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua

hari ni nurr nak hilangkan tips bagaimana untuk hilangkan kulit kusam dan berjerawat. Apa perasaan korang semua bila muka tetiba ditumbuhi toing toing toing jururawat jerawat yang besar-besar akibat daripada salah guna produk?? Stress giler kan? Nurr aritu penah salah gune salah satu produk skin care..tetiba kuar plak kat paper produk tu mengandungi racun..ohhhhh ::pengsan::

stress sangat2..nurr penah tempek foundation yang korea tuhhh...alahhh lupe lak nama ape...tapi bekas kaler coklat nk oren gitu..yang ala-ala mekap artis tuuu....hahhhh amek ko! gara-gara nak tutup jerawat & parut, jerawat tu makin naik dengan rancaknya!! stress gilerr!!


Lepas tu nurr sabar / buat hati kering dan guna la 1 produk ni...mula2 beli 1 je..tu pon share ngn member..bukan apa takut tak jadi ke kan. Kena testing dulu! Alhamdulillah berkat kesabaran dan penggunaan secara konsisten..jerawat dan parut kat muka nurr makin kurang dan kulit pun makin lembut dan licin. takde lagi kulit kusam ^___^

Mana nak beli? PM je kat sini --> FB Pages atau Personal FB

Apa yang penting ialah penggunaan yang konsisten, cuci muka 3x sehari, banyakkan minum air masak dan rehatkan kulit muka daripada pakai apa-apa krim selama seminggu/2 minggu (supaya kulit muka bebas daripada bahan kimia)

***nanti nurr share kan pic kulit nurr ok tapi yang berjerawat tu tak snap pon sbb jerawat kan..buat ape nak snap kan..kan..kan

Yang paling best nya bila aunty nurr yang mula2 beli 1 ketul nak testing tetiba pm kt fb nk 2 ketul lagi sebab menjadi katanya...die siap buat mandi lagi..kulit kaki dh cerah katanya..Alhamdulillah


ni la sabun yang nurr guna tu
SABUN VITAMIN A, C & E
 
 
 
HARGA 1 KETUL RM39 SHJ!
2 KETUL = RM75
 
FREE POSTAGE YE KAWAN2
 

Kat bawah ni antara testimoni pengguna sabun vitamin ACE









3 berani bersuara:

suhailey mohd noor said...

Memang sakit hati kalau muka lagi teruk bila guna produk baru. Dah la dah berhabis

suhailey mohd noor said...

Memang sakit hati kalau muka lagi teruk bila guna produk baru. Dah la dah berhabis

nurr said...

tau takpe..stress sangat.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons