June 24, 2013

Review World War Z

Assalamualaikum dan selamat petang semuaaaaa...!!!

Dah Lunch lum? Nurr puasa hari ini....dekat hujung-hujung ni baru nak puasa ganti kan? Ish..ish..ish.. Tapi takpe bleh puasa sempena nisfu syaaban sekali arini. Ok dah..dah...entry ni bukan nak citer pasal puasa tapi pasal citer semalam

Mula-mula nak tengok Man of Steel tapi fast selling..yang awal sume seat depan skrin..patah leher nanti kalo tengok citer tu..ok pilihan ke-2 citer War World Z. Itu pun agak dekat jugak la dengan skrin walaupun duduk kat tengah-tengah.

REVIEW WAR WORLD Z


Citer ni mengenai manusia yang dijangkiti sejenis virus sehingga menjadi zombie. Cerita yang penuh mendebarkan dengan sound system yang buat kita tak senang duduk. Berapa kali nurr terkejut..hahahhaa....nasib baik gelapkan..so, takde la orang nampak. Citer ni sangat-sangat cemas bila part yang nak kena fight untuk selamatkan diri daripada zombie. Sakit jantung tengok citer ni...nervous tak payah nak cakap laa..

Sape yang tak tengok bleh pegi tengok sebab citer ni pon fast selling gak



rating star: 5 star


June 23, 2013

Tips Bagaimana hilangkan kulit kusam dan Berjerawat?


Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua

hari ni nurr nak hilangkan tips bagaimana untuk hilangkan kulit kusam dan berjerawat. Apa perasaan korang semua bila muka tetiba ditumbuhi toing toing toing jururawat jerawat yang besar-besar akibat daripada salah guna produk?? Stress giler kan? Nurr aritu penah salah gune salah satu produk skin care..tetiba kuar plak kat paper produk tu mengandungi racun..ohhhhh ::pengsan::

stress sangat2..nurr penah tempek foundation yang korea tuhhh...alahhh lupe lak nama ape...tapi bekas kaler coklat nk oren gitu..yang ala-ala mekap artis tuuu....hahhhh amek ko! gara-gara nak tutup jerawat & parut, jerawat tu makin naik dengan rancaknya!! stress gilerr!!


Lepas tu nurr sabar / buat hati kering dan guna la 1 produk ni...mula2 beli 1 je..tu pon share ngn member..bukan apa takut tak jadi ke kan. Kena testing dulu! Alhamdulillah berkat kesabaran dan penggunaan secara konsisten..jerawat dan parut kat muka nurr makin kurang dan kulit pun makin lembut dan licin. takde lagi kulit kusam ^___^

Mana nak beli? PM je kat sini --> FB Pages atau Personal FB

Apa yang penting ialah penggunaan yang konsisten, cuci muka 3x sehari, banyakkan minum air masak dan rehatkan kulit muka daripada pakai apa-apa krim selama seminggu/2 minggu (supaya kulit muka bebas daripada bahan kimia)

***nanti nurr share kan pic kulit nurr ok tapi yang berjerawat tu tak snap pon sbb jerawat kan..buat ape nak snap kan..kan..kan

Yang paling best nya bila aunty nurr yang mula2 beli 1 ketul nak testing tetiba pm kt fb nk 2 ketul lagi sebab menjadi katanya...die siap buat mandi lagi..kulit kaki dh cerah katanya..Alhamdulillah


ni la sabun yang nurr guna tu
SABUN VITAMIN A, C & E
 
 
 
HARGA 1 KETUL RM39 SHJ!
2 KETUL = RM75
 
FREE POSTAGE YE KAWAN2
 

Kat bawah ni antara testimoni pengguna sabun vitamin ACE









June 10, 2013

Hutang ~ Tapi Liat Nak Bayar

Assalamualaikum dan selamat pagi


ermm.....erm......dan ermmmm lagi sekali...
Ape lah nasib...orang dah berhutang tapi tak bayo2...sedih hati betul la macam ni

Kita pon bukannya duit bertimbun-timbun....dah hutang tu pandai2 lah bayar..tak perlu lah tunggu orang mintak kan? kita orang yang kne hutang ni plak yang rasa malu nk mintak. abes orang yang berhutang tu tak rasa malu ke? kalo takde pun perasaan bersalah, tolong lah ada sikit perasaan malu.
Kalo setakat 2,3hengget tu nurr tak bape nak kisah sangat. Ni beratus2..oh tolong lah... At least kalo tak dapat bayo pon explain la sikit..say sorry ke ape...ni buat diam je...............

Selalu je macam ni....sume orang yang berhutang dengan nurr, xde pon perasaan nak bayo...
Ermm....sedih la mcm ni..nak2 kalo time terdesak rs macam mengemis duit sendiri je T___T

Really Upset

**Lepas ni tak mo dah bagi pinjam duit kat sape2 dah





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons