January 9, 2013

Review Vitamin C Felinna

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua

arini nurr nak share pasal vit c dari felinna yang sedang hangat dan sedang menjadi fenomena di Malaysia ni

Nurr antara salah sorang yang terjebak dalam menggunakan produk ni..hehehe....biasa la pompuan kan...sume nak cantik..so, nurr pun ape lagi cuba la jugak sbb tengok kulit pengasas yg bernama felinna tu...:)




dua2 gambar kat atas ni tak edit langsung dan tak pakai mekap langsung walaupon bedak...ingat senang ke nurr nak letak gambar kat blog ni tak mekap dan tak edit dulu? hahaha...memang tak lah! mesti kena tapis dulu laa....

bila dah kawen ni memang sume la nak kena jaga...bukan sebab nak puaskan hati sendiri je tapi untuk puaskan hati en.suami jugak.. dan yang paling penting sekarang pegi ofis dah tak payah nak mekap tebal-tebal atau pakai foundation ape..pakai je compact powder...dan yang paling2 nurr suke, tak payah nak cuci2 mekap time nak amek air semayang ^___^

kalo nak order bleh order kat sini ye ----> Nurrstyle

sape2 yang nak kawen 3,4 bulan lagi tu, try laa utk nampak lebih berseri di hari bahagia nanti

Vitamin C Plus Extra Collagen mengandungi bahan-bahan yang terbukti berkesan sebagai agen pencerahan, anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik hitam malah membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan pada muka sahaja!
Felinna VITAMIN C + PURE COLLAGEN
mempunyai 5000gm vitamin C + collagen. korang hnya perlu makan SEBIJI sahaja sebelum tidur. sekotak ada 30 biji. jd tahan sebulan. sgt jimat kan ?
kebaikan nye : kurang parut, memutihkan kulit,melembabkan kulit . dan kulit akan nampak gebu :)
kesan boleh di lihat secara pelahan dalam masa 2 minggu.jgn risau ada kelulusan KKM dan halal. bukan produk indonesia.bukan korea. tp MALAYSIA
sekotak : 30 biji cara permakanan : sehari sebiji sahaja sebelum tidur
KELULUSAN KKM : Reg no :ULUKM/1542/12Halal ref No : 150127-PR

sori pengcahayaan tak bape nak ok sbb pakai kamera hp je...
malas nak edit kasi terang..huahuahua..bleh gitu?

** ape2 inbox je kt fb/sms je nurr okey! kalo yg nk gedix2 tu sori ye sy dah kawen

0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons