January 29, 2013

SEDIH

Tetiba rasa nak ketuk-ketuk keyboard ni.....mcm biasa blog ini saje tempat utk aku bercerita dan luahkan perasaan...

2,3 ari ni mcm2 yang mengganggu emosi dan perasaan aku...aku tahan....cuba kuatkan diri...kuatkan hati...sebab aku yakin aku boleh kuat! selama ni aku sentiasa kuat... tapi arini kemuncaknya.... airmata aku gugur jugak akhirnya...Allahuakbar! sedihnya rasa hati......sesungguhnya Allah itu maha mengetahui...

dalam ruang segi empat yang sempit ini aku menangis seorang diri...... cuba untuk kumpulkan kembali semangat...cuba untuk kuatkan kembali hati.... Ya Allah sesungguhnya engkau maha pengampun....adakala waktunya hamba ini khilaf....khilaf dalam melakukan sesuatu...

tarik nafas sedalam2nya....sedaya upaya akan aku simpan jauh dilubuk hati... esok akan aku bangkit lagi..berusaha untuk jadi yang terbaik....semoga aku akan menjadi seorang lebih kuat dan tabah dalam mengharungi hidup ini...berusaha untuk berdiri di dalam lautan manusia di muka bumi ini

airmata tolong lah berhenti mengalir.......tolong lah....tolong lah.....teruskan tersenyum.... ini hanyalah secebis ujian yang diberikan...Allah tidak akan menguji umatnya jika Dia tahu umatnya tak mampu menghadapinya.

aku kuat...aku kuat....dr dulu smpai sekarang aku kuat.....betulkah? atau pun aku sudah tidak kuat lagi? hati aku dah tak mampu.......tak mampu untuk menjadi kuat....Allahuakbar! Jgn sesekali mengalah...mengalah itu bukan diri aku....aku sentiasa kuat.... semangat suami, abah & ma ada dalam diri aku

**aku maafkan semua orang disekeliling aku


January 9, 2013

Review Vitamin C Felinna

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua

arini nurr nak share pasal vit c dari felinna yang sedang hangat dan sedang menjadi fenomena di Malaysia ni

Nurr antara salah sorang yang terjebak dalam menggunakan produk ni..hehehe....biasa la pompuan kan...sume nak cantik..so, nurr pun ape lagi cuba la jugak sbb tengok kulit pengasas yg bernama felinna tu...:)




dua2 gambar kat atas ni tak edit langsung dan tak pakai mekap langsung walaupon bedak...ingat senang ke nurr nak letak gambar kat blog ni tak mekap dan tak edit dulu? hahaha...memang tak lah! mesti kena tapis dulu laa....

bila dah kawen ni memang sume la nak kena jaga...bukan sebab nak puaskan hati sendiri je tapi untuk puaskan hati en.suami jugak.. dan yang paling penting sekarang pegi ofis dah tak payah nak mekap tebal-tebal atau pakai foundation ape..pakai je compact powder...dan yang paling2 nurr suke, tak payah nak cuci2 mekap time nak amek air semayang ^___^

kalo nak order bleh order kat sini ye ----> Nurrstyle

sape2 yang nak kawen 3,4 bulan lagi tu, try laa utk nampak lebih berseri di hari bahagia nanti

Vitamin C Plus Extra Collagen mengandungi bahan-bahan yang terbukti berkesan sebagai agen pencerahan, anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik hitam malah membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan pada muka sahaja!
Felinna VITAMIN C + PURE COLLAGEN
mempunyai 5000gm vitamin C + collagen. korang hnya perlu makan SEBIJI sahaja sebelum tidur. sekotak ada 30 biji. jd tahan sebulan. sgt jimat kan ?
kebaikan nye : kurang parut, memutihkan kulit,melembabkan kulit . dan kulit akan nampak gebu :)
kesan boleh di lihat secara pelahan dalam masa 2 minggu.jgn risau ada kelulusan KKM dan halal. bukan produk indonesia.bukan korea. tp MALAYSIA
sekotak : 30 biji cara permakanan : sehari sebiji sahaja sebelum tidur
KELULUSAN KKM : Reg no :ULUKM/1542/12Halal ref No : 150127-PR

sori pengcahayaan tak bape nak ok sbb pakai kamera hp je...
malas nak edit kasi terang..huahuahua..bleh gitu?

** ape2 inbox je kt fb/sms je nurr okey! kalo yg nk gedix2 tu sori ye sy dah kawen

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons