October 7, 2012

Ragam Peniaga Online

Assalamualaikum dan selamat malam semua ^__^

eh2..baru je update kat status kata nak tido..alih2 sempat lagi duk tekan2 keyboard...

saje je tetiba nak bercerita pasal ragam peniaga online....actually aku pun peniaga online gak dan pada masa yang sama aku jugak pembeli tegar secara on9 

Jadi macam2 ragam yang aku telah jumpe...kena tipu pon penah gak..choyyyy!! 

Antara peniaga2 on9 yang aku tak bape nak gemar ialah:

1. bila kita dh buat payment, die senyap je takde ckp dah terima ke ape...nak ucap terima kasih jauh sekali

2. tak cakap dalam masa bape hari baru pos barang..kita plak yang duk tanya..dh ke belum..dh ke belum (mcm main sorok2 plak dah) 

3. jenis tak suke bagi tracking number...main senyap cmtu je..kita plak tertanya2..dh pos ke tidak

4. kompem la jenis PENIPU! mcm2 alasan bagi..last2 barang tak dapat, duit melayang...puihhhh!!

Disebabkan aku pembeli tegar secara online, dengan secara tak langsung aku berusaha utk memberikan yang terbaik utk customer aku sebab ape? sebab aku paham ape yang dorang rasa dan inginkan..sama seperti yang aku alami dengan peniaga2 online lain


0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons