March 26, 2012

Contest | Give Away "Saya Nak!!"

Assalamualaikum dan selamat pagi untuk semua...

Hukhukhukhuk....aku tak sihat sikit..demam tetema (demam selsema)

Tetiba je aku rasa nak buat contest/give away...1st time buat nih..harap korang sume support la ye ^__^v


Syarat-syaratnya senang saje

1. Letakkan banner diatas di entry korang sume (jgn lupe backlink ke blog Nurrstyle)
2. Like Page Rayban Maniac ( wajib ade facebook ye...err...ade ke org yang takde facebook?)
3. Share dan komen "Saya Nak!!"
4. Jangan lupa letakkan link entry korang sume kat sini ye

Itu saje..senangkan? ape tunggu lagi? Jom rebut Rayban kegilaan ramai untuk tampil lebih bergaya ^__^

**Pemenang bertuah akan dipilih secara random..Gud Luck Guys!!

0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons