September 25, 2011

Lens vs Perfumes la Pulak

Assalamualaikum dan selamat malam semua

Selamat berhujung minggu tapi esok korang dah keje kan..? Aku  pulak yang OFF...yey!


Hari ni nak citer pasal kedai aku yang baru bukak Nurrstyle huhu...orang bukak kedai aku pon nak bukak kedai..Eh Biar lah...tak salahkan kalau nak test market dan aku harap kali ni akan success dan tak putus asa..

Sebenarnya dari dulu lagi aku nak bukak kedai tapi tak tahu nak jual ape disebabkan kekangan masa dan jugak faktor-faktor lain. Bila difikir-fikir daripada aku menghabiskan masa duk ngadap skrin yang kecik ini, apa salahnya kalo aku try buat mende yang mendatangkan faedah..kan3x..chayok3x!!

Sila-sila lah singgah kat kedai aku ye...Window shopping pon takpe takde hal ^_^


0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons