September 25, 2011

Lens vs Perfumes la Pulak

Assalamualaikum dan selamat malam semua

Selamat berhujung minggu tapi esok korang dah keje kan..? Aku  pulak yang OFF...yey!


Hari ni nak citer pasal kedai aku yang baru bukak Nurrstyle huhu...orang bukak kedai aku pon nak bukak kedai..Eh Biar lah...tak salahkan kalau nak test market dan aku harap kali ni akan success dan tak putus asa..

Sebenarnya dari dulu lagi aku nak bukak kedai tapi tak tahu nak jual ape disebabkan kekangan masa dan jugak faktor-faktor lain. Bila difikir-fikir daripada aku menghabiskan masa duk ngadap skrin yang kecik ini, apa salahnya kalo aku try buat mende yang mendatangkan faedah..kan3x..chayok3x!!

Sila-sila lah singgah kat kedai aku ye...Window shopping pon takpe takde hal ^_^


September 18, 2011

Kek Unik Masa Kini

tengok la kek sekarang seiring dengan teknologi
hehehe





Kalau sape-sape yang takde idea nak wat kek tu, try la cuba wat camni...tengok jadi ke tak..


September 17, 2011

Myvi 1.5 Extreme

Assalamualaikum dan Selamat pagi

Aku nak share ngn korang pasal Myvi baru 1.5 Extreme..Actually aku suke giler kete ni..nak-nak yang kaler kuning...Perghhh!!!! Nak beli! Nak beli!  
Harga permulaan untuk Myvi 1.5 extreme ni ialah RM62,000....diulangai RM62,000 










Ade rezeki lebih leh beli..I'allah ^___^

September 16, 2011

Tanpamu | Amir Jahari

Aku sangat suka lagu ni ^____^




Selamat Pagi Semua
Dengarkanlah nada
Suara dan irama
Yang menyakitkan telinga

Embun pagi yang lembut
Menyentuh pipi yang gebu
Tanpamu
Ku kan terlewat
Tanpamu
Ku kan sedih
Kerana kau lah penyelamat
Dan akan sentiasa di hati
Saat 7 pagi
Akan ku tersedar
Mungkin kerana kau
Aku dapat merasa
Embun pagi yang lembut
Menyentuh pipi yang gebu
Waktu pagi diriku
Hingga pagiku sambut
Tanpamu
Ku kan terlewat
Tanpamu
Ku kan sedih
Kerana kau lah penyelamat
Dan akan sentiasa di hati
Tanpamu
Ku kan terlewat
Tanpamu
Ku kan sedih
Kerana kau lah penyelamat
Dan akan sentiasa di hati
Tanpamu
Ku kan terlewat
Tanpamu
Ku kan sedih
Kerana kau lah penyelamat
Dan akan sentiasa di hati
Tanpamu
Kerana kau lah penyelamat
Dan akan sentiasa di hati


Cinta Muka Buku | Najwa Latif


Tajuk Lirik Lagu: Cinta Muka Buku
Artis/penyanyi: Najwa Latif
Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku


Malaysian Boys


[Altimet]
Salam si anggun si gadis ayu
Dari kotaraya ke pedalaman kamu
Dari Likas ke Pekan Rabu
Di carta aku kau nombor satu
Aku berikrar aku berjanji
Teman-teman aku menjadi saksi
Jauh di mata dekat di hati
Jadi izinkan aku pergi berlari
Keliling dunia dua tiga kali
Ku tahu hanya satu perkara pasti
Selagi bumi di atas paksi
Bila tiba masa aku kembali…

[Ila Damiaa]
Bawaku ke mana saja kau suka
Timur selatan barat atau utara
Dampingi aku selalu
You’ll be my Malaysian boy…
Malaysian boy…

[Point Blanc]
(Missing)……

[Rabbit Mac]
Vanakam everybody hi hello
Oru suthe pollam jom let’s go
Okay yen pearu Malaysian boy
Yethe senjalum kita sempoi
Tambi tangachi
Mumy dady akka tata patti vanthachii
Dari kampung ke kota machi
Sabah sampai Penang
Sigappu nellam velle manje
Nerathil vaanavil yen nattil theriye
Vadakku kilaku east and west
Nambe naadu malaysia
We the best…


Kuala Terengganu Lagi !

Assalamualaikum, selamat pagi dan salam 1 Malaysia

Hari ni tak nak story mori banyak-banyak...just nak letak gambar sket-sket je


Masa kat Kuala Terengganu tu sempat la beli batik kat Pasar Payang. Kat sini kita kena banyak survey la sebab sesetengah tempat tu ada yang jual mahal. Kat sini ada macam-macam jenis dan harga. Paling murah boleh dapat dalam RM180++ tu pun kalau pandai tawar dan survey. Jangan terus beli ! Ingat tu! Untuk yang 2 Pasang ni dekat RM500 aku dengan kawan aku beli..hehe..tercapai sudah hajat..

 Ehem-ehem....Ini bukan i-city..hahaha....nampak cam i-city kan? Actually ni kat Kg.Cina, Melaka Darul Iman...Opss...Terengganu Darul Iman laa..hahahaha!



Masa balik singgah kat tasik kenyir semata-mata nak amek gambar..Hahahaha...terbaikkkk Laaa!!!

Itu Saje....Adios... ^____^ v


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons