July 22, 2011

Happy Birthday To Me



Happy birthday to Me.......Happy Birthday to Me.......

Semalam 21 Julai 2011 genap la umur aku 25 tahun....Umur yang aku simpan banyak impian untuk dicapai....Tapi nampaknya aku agak kecewa sebab impian aku tak tercapai....really sad....I'm still not married yet! Arghhhhhhh!!!!!!! Trauma aku....Bila umur dah 26 nanti aku rasa dah tua.........erm....

My birthday......No cake! No present! No celebration! 

Tapi untuk mengembirakan hati aku......aku beli adiah utk diri sendiri...macam yang kawan aku penah pesan..." Buat apa nak sedih...lakukan sesuatu untuk diri kita sendiri..Kita tak perlukan orang lain untuk ingat befday kita..cukup la diri kita sendiri"

Aku beli dress ni hadiah untuk diri sendiri


5 berani bersuara:

jfook said...

Happy birthday!

Fara said...

Happy Birthday! Semoga panjang umur, murah rezeki dan moga bertemu jodoh yg sesuai :)

aku yang tak femes said...

isk iskk iskk dah tua rupenya aku ni...

- kata seorang blogger berusia 27 tahun yang masih single

ken said...

happy birthday! :D

nurr said...

tQ guys! ::t'haru::

Aku x femes : hehe..ko xpe laa...at least ko dh ade date nk kwen..skang ngh wt p'siapan..tp aku xde pon :(

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons