May 16, 2011

Akan Kembali

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Entry kali ni just nak mention kenapa blog aku dah lama tak update

  1. Masalah mula timbul lepas aku jatuh longkang seminggu yang lepas. Still lagi sakit..Ingat hujung mggu ni nak balik kampung
  2. Handphone kesayangan aku aka modem telah dimasukkan ke ICU dan telah ditahan kat wad sehingga kembali sihat
  3. Aku dah takde internet untuk online sbb handphone aku takde
Ni pun curi-curi masukkan entry masa kat ofis..hope korang semua bersabar sebab aku dah ada entry yang menarik untuk di publish ^_^ v

PERSOALAN KAT SINI..ADA KE PEMBACA YANG TUNGGU2 ENTRY AKU?? HEHEHE...

Zaaassss...Layannnnn....


0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons