April 13, 2011

Free Anti-Malware

Selamat Malam semua! Tengah buat apa? Aku macam biasa la malam2 ni on duty..Nak citer sikit pagi semalam netbook aku diserang Malware ada 6. Perghhh..risau jugak aku takut nanti netbook aku ni sakit. Nanti aku jugak yang susah sebab tak jaga baik-baik.

Then aku post kat facebook sebab aku tak tau apa-apa pasal malware ni. Nasib baik ada yang membantu siap bagi link suruh download ----> Anti-Malware


Terima kasih ye ^_^

Lepas tu hari ni online facebook ada sorang hamba Allah ni yang baik hati suruh aku update Full register ati-malware tu. Siap bagi ID & Serial Number untuk aktifkan kepada Full Version. Terima kasih ye sebab bagi free kat aku  & tolong solve kan masalah ni. JASA MU DIKENANG

P/s : nak menang samsung tab galaxy

0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons