April 12, 2011

FlipToast Untuk Facebook

Selamat Malam semua? Apa aktiviti malam ni? sudah tidur ke belum?

Sebenarnya nak share something yang aku ter install secara tak sengaja. Masa tu tengah download portable cs3 then tak boleh buka sebab takde zip. Masa aku install Bitzipper ni la aku secara tak sengaja telah menginstall FlipToast. Bukan roti atau makanan yang boleh dimakan tapi  Aplikasi untuk Facebook


Dengan aplikasi ni walaupun korang tak bukak website facebook, korang still boleh update status,komen kt status kawan-kawan,upload pic, chat..banyak benda lah..aplikasi tu akan keluar kat desktop korang seperti kat bawah ni 


Tapi korang jangan risau lah sebab korang boleh hide aplikasi tu.. Ape-ape pun aku tak nak komen lebih2 sebab baru nak guna aplikasi ni. Sama-samalah kita mencuba ^_^


0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons