April 20, 2011

Bila Artis Pujaan Ramai kat Shoutbox Aku

Selamat Petang semua..

Baru lepas balik keje & lunch..Korang dh lunch? Aku sebenarnya nak tidur ni sebab malam ni ON DUTY tapi sempat lagi kot masukkan 1 entry yang ringan-ringan..Penat tak hilang lagi ni sebab sibuk sangat tadi tapi keyboard masih boleh berbicara..hehe

Balik macam biasa ON netbook dulu. Check statistik blog, komen dan shoutbox..Pastu kan..cuba tengok kat bawah ni


Wahhh..Farid Kamil (bukti kt ats) komen kat shoutbox aku..hahahhaa...korang mesti jeles kan? kan..kan..kan..Haa....tak kenal Farid Kamil? Korang jangan...Pujaan gadis Malaya tuu...Meh aku nak nak tunjuk kat sape-sape yang tak kenal...


*** Pssttt....blog korang ade ke artis komen? 

3 berani bersuara:

aku yang tak femes said...

aku pun ade la =p

tapi aku nyampah betol kalau this plastik "farid kamil" dok komen kat shout box aku... aku ingat nak ban dia la... bukan ape. saje la tu promot web "tubelawak" dia tu...

aku paham tapi nak promot web tu bukan cara SPAM shout box aku... dah byk kali dah dia tinggalkan "taik" kat situ... nyampah betol...

fisa othman said...

hehehe 'Farid Kamil' made in China ni...:p

***jangan marah naaa

nurr said...

ain: ahahaha...farid kamil plastik ye..
Lisa: farid kamil made in china..

Saje wt entry sengal...penat sgt td..hahahahaha

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons