April 25, 2011

Artis Terlampau - Sila Sahin

Assalamualaikum dan Selamat Petang semua.

Korang ada baca paper pasal ni tak? Sila Salhin,25 tahun, seorang aktres yang membintangi yang membintangi drama siri Jerman, Good Times, Bad Times..Tak kenal tak pe sebab tu bukan persoalannya dan bukan isu yang menarik perhatian aku untuk entry ni tapi sebab SILA SALHIN BERAKSI MELAMPAU.


Dulunya minah ni adalah seorang gadis muslim berketurunan Turki yang menjadi contoh kerana bersikap sederhana dan dapat menyesuaikan diri hidup di tengah masyarakat Berlin. Minah ni menjadi kebanggaan bukan sahaja kepada keluarga malah kepada peminatnya.


Tapi minah ni dah salah langkah...dia beraksi melampau dalam majalah PLAYBOY versi Jerman, konon-konon nak tunjuk dia nak bebas sebab selama ni dia rasa terkongkong. 

Kata Sila, apa yang ingin disampaikan melalui tindakan drastiknya itu adalah dia mahukan kebebasan.
Gambar di Playboy itu adalah tanda berakhirnya kekangan dari zaman silam,” katanya.

Sumber: MyMetro 


Kot ye pun nak bebas dari masa lampau yang kononnya terkongkong, perlu ke beraksi bogel? Ni bukan saja memberi impak kepada keluarga tapi masyarakat Turki sendiri..Jangan ada pulak ramai gadis-gadis yang kat luar sana terikut-ikut apa yang dibuat oleh Sila ni.. Ish3x..

Artikel penuh korang tengok kt sini : myMetro

3 berani bersuara:

aku yang tak femes said...

kat mesia ramai je calon2 yang teringin... tak caya? pi check

nur anis said...

fuiiyyooo..memang terlampau..haha

nurr said...

AKF: cuba try wt casting...tgk bape ramai calon..hahahhaa

Nur anis: hahaha..taw xpe! Rasa bebas la tu..angin dpt masuk kan..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons