April 7, 2011

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Maseh kepada anarm(dot)net sbb invite aku utk join program networking ni minggu lepas rasanya tapi sekarang baru ada masa dan mood untuk update blog. Actually projek NETWORK BLOGGER ni datangnya dari blog En.Denaihati

Tujuan projek ini adalah untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar yang akhirnya insyallah akan menambah kenalan yang mungkin akan menjadi rakan setia kepada blog anda. Network Blogger ini akan sangat diperlukan pada waktu-waktu tertentu seperti membantu teman blogger menang contest seperti Bantu Blogger jadi No 1. - Denaihati.com
Kat bawah ni antara blog yang aku paling kerap lawati



Blog anarm.net ni banyak info2 yang menarik yang sangat berguna. Dalam blog ni banyak mende yang boleh juga dijadikan guide atau tutorial. Ni adalah salah satu blog yang slalu aku lawat tapi biasanya just silent reader je la.


 Ni salah satu blog berkenan fotografi.. Ada macam2 jenis gambar dan sangat cantik. Yang penting aku suke. Dalam tak sedar aku salah seorang peminat blog ini. Actually photographer tu aku penah kenal satu ketika dulu ^_^



Hehe..blog ni ringan jew tapi menarik untuk tatapan. Dan aku suke baca..blog ni lebih kepada personal life tuan blog



Blog ni jual tudung2..dah macam goreng pisang panas..selalu jew sold out..aku biasa nye just usha2 bukan nk beli tapi tengok die nyer owner cantek..kehkehkeh..


Cuba teka ni blog ape? hahahaha....tgk la sendiri...xmo cakap..kehkehkeh

Hope yang tersenarai kt bawah ni bagi support untuk join gak program ni. bagi sape2 yang tak tersenarai pon di alu-alukan untuk menyertainya

 AS-Faizal      Silence Wall            pitiozs
Just a story     Tepuk amai2           TubeLawak

Selamat menyertai program ni. walaupon simple tapi mempengaruhi trafik blog anda..maseh

7 berani bersuara:

Anarm said...

jgn lupa komen n tinggal link kt entri denaihati tu..

izwanyusof said...

minat juga baca blog photographer eh..sy ske tengok gambar kat bakrilhafizhisham dengna tarmizi shukri.. google nama mereka nnti ada kuar.. =)

nurr said...

Anarm: sudah buat ^_^v lps update entry ni

izwan: sgt suke..nt sy search yg awk gtau tu

Mr Swat said...

wahhh rajin berbloging yer:P

nurr said...

hehe..m'hilangkan kebosanan

Mr Swat said...

kekeke..... baca entry org ke atau awak yang buat entry :P

nurr said...

dua-dua!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons