March 26, 2011

Website Contest

Actually aku terjumpe 1 website yang agak menarik minat aku..dan aku pon rs korg pon akan tertarik sbb website ni adakan contest utk mempromosikan website mereka..

Korang tengok la kt sni E-Base Works Forum. Kat forum ni korg berpeluang utk b'kongsi ilmu sambil menang RM600.. Fuhhh...sape nk bagi free2 kan... Ahaa...jgn suke dulu..sbb Ade syarat2 nya... Sume pertandingan mesti ade syaratkan.

SYARAT2
1. RM600 untuk sesiapa mempunyai followers lebih dari 200 orang dan paling tinggi
2. RM1000 untuk sesiapa yang mempunyai undi yang paling tinggi dalam artikal/tips yang dikongsi di discussion board

1 pemenang sahaja akan di cari bagi setiap kategori ^_^


Nk taw lebih lanjut korang pegi la kt website ni E-Base Works Forum aku malas nak citer banyak.


Pertandingan ni akan tamat pada 31 May 2011

Tunggu ape lagi cepat la sertai sekarang!



0 berani bersuara:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons