January 14, 2011

Nak Cash Out Earning Tahun ni


Says.my atau dulu dikenali sbg Youthsay yang merupakan 1 komuniti rakyat Malaysia. Di sini sape2 je b'peluang untuk kongsi bende2 menarik kat social media cthnye kt Facebook,YM,Tagged dan lain-lain lg..Yang paling bestnye tentang mende ni, setiap benda yg kita share kita akan dapat reward seperti cash,point & jugak hadiah2 yg menarik! Takde ape2 syarat atau qualification pon join mende ni. Sape2 pon leh join! Kat sni korg bkn just dapat reward tapi leh kenal ngn kawan baru gak..Pastu macam2 lg la yang ade kt sini .




Azam tahun ni nk cash out reward yang dapat. Sebenarnye almost 2 years dh join mende ni tapi x commit..sbb asyik sibuk & xde masa nk online. Orang len dh bape kali dah cash out earning. Aku maintain jew.. Yelaa..kadang2 survey pon aku malas nak jawab..cmne nk cash out reward kan. Takpe2..tahun ni nak cash out. Sebab aku t'jeles sket kt anarm sbb die dh cash out kat Nuffnag pon dh 3x dekat RM1k gak laaa.

JOm la join same2 komuniti ni.. Tak rugi pon klu klik tengok jap. Kat sni taw Says.my




2 berani bersuara:

Mohzam said...

alamak tak dapat join, terlebih umur 1 hari.

::Nur, sila ke Sifoo.com yang telah sihat kembali :)

Nurr said...

@Mohzam : hahaha..umo terlebey ye?

Sifoo dah kembali???? Yes!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons