January 27, 2011

Hotlink Tetap di Hati


Arini nak citer pasal Hotlink yang sejak dulu aku pakai...tapi xde la sejak kecik..hu3.. 1st time guna TMtouch 013 ingt lagi ( tapi ni bukan hotlink). Aku start pkai hotlink masa blaja kt PJB tahun 2004. Aku memang slalu b'tukar no tpon tapi Hotlink tetap menjadi pilihan hati aku..Aku pon xtaw nape! tapi rs cm bangga jew pkai hotlink..hahaha...sengal! Ramai yg pkai operator yg kaler biru tu..dorang kata murah..so, aku try la pakai yg kaler biru tu dan m'buat perbandingan dgn Hotlink kesayanganku ini..Tapi ternyata Hotlink lagi murah dr yg biru tu.. Walaupon aku ade 2 Nombor skang iaitu Hotlink dan biru tu...aku sllu jew top up Hotlink kesayangan aku ni..Biru tu hanya utk keje shj.

Yang aku nk citer arini bukan perbandingan antara dua2 syarikat komunikasi tu tapi ini :-

How to get RM20 "Angpow" bonus credit from your Hotlink

Dan aku rasa agak berbaloi kerana promotion ni xde la mcm
yg biru tu..reload crdt RM30 baru dpt percuma RM8. tak berbaloi kan?? Tapi Dengan Hotlink hanya dengan tambah nilai hot tiket RM20 atau tambah nilai RM30 korang leh dpt 'angpow' kredit sebanyak RM20..Berbaloi la tu..dpt 80-100% pulangan. Tak taw la klu korg kurang cerdik rs tawaran ni tak berbaloi lagi.



Nak taw b'baloi ke x, JOM KITA GRAB TAWARAN NI SAMA2!


January 22, 2011

Saya sangat Bosan

Asal cuti je aku bosan..Asal bosan je aku cuti.. Kadang naik penat sebab asyik tido jew. Kuar?? nak g mana?? Kan best kalau macam dulu2..leh tgk wayang,shopping2,jenjalan,lepak2 ngn kwn2. Skang??? Oh tidakkkkkk!!!!! Trase agak ketinggalan sket aku rs skang ni.. Meh aku citer tempat baru aku di 'posting' kan.

1 daerah yg pada mulanya m'buat fikiran aku kosong bila t'pksa
dihantar ke sini.. sedey giler T_T

Bagi pencinta alam aku rs mmg sesuai sgt tempat ni ngn dorg.. Tapi aku lebih suke dgn hiruk pikuk kota.


Railways Station

Mula2 smpai kt stesen ketapi ni aku rs aku cam jakun sket la sbb duk tengok2 keadaan sekeliling. Yelaa...stesen ni betul2 kt tepi gua tu..haha...xpenah tengok nyer pasal



Bandar Lama

Yang ni plak bandar lama kt sni..camtu je laa kan...nk cari barang agak susah sket laa...takde banyak pilihan.

*** pic tu sume aku amek kt google..lupe plak nk crdt kt tuan punye..ehe..halal ek

So, skang korang taw la kan nape status aku kt FB @ YM asyik bosan jew.. Bila la dapat tukar ke KL balik...huwaaaaaa...!!!!


January 17, 2011

Menang sehingga Rm40k dengan Milo Fuze


Sekarang ni macam2 Contest ade...hadiah pon jangan cakap la. Perghhh!! Tapi nak menang pon agak susah laa..Aku pun pelik nape aku x penah pon ade luck nk menang. tapi x salah kan kalau mencuba sebab ni kira nasib la kan.. Yang Latest nyer contest >>> MILO FUZE.

Contest ni sudah pon bermula pada 30th Disember 2010 dan akan berakhir pada 9th March 2011 (skang baru bln Januari). Maksudnye sempat lg la nak join. Yey! ^_^

Cara2 penyertaan mudah saje :-

1.Tag kawan-kawan yang korang rasa personalitinya sama dalam gambar2 kt dalam contest samada org tu pemalu ke,cantek ke dll.

2. Main 3 permainan yg menarik

Mudah kan?

dan yang paling penting korang mungkin salah seorang pemenang yang akan memenangi Macbook Pro, iPhone 4, iPad, and Playstation 3

Bestnyeee klu menang!!! >>>> nak g men games dulu..korang2 pon jgn lupe join contest




January 14, 2011

Nak Cash Out Earning Tahun ni


Says.my atau dulu dikenali sbg Youthsay yang merupakan 1 komuniti rakyat Malaysia. Di sini sape2 je b'peluang untuk kongsi bende2 menarik kat social media cthnye kt Facebook,YM,Tagged dan lain-lain lg..Yang paling bestnye tentang mende ni, setiap benda yg kita share kita akan dapat reward seperti cash,point & jugak hadiah2 yg menarik! Takde ape2 syarat atau qualification pon join mende ni. Sape2 pon leh join! Kat sni korg bkn just dapat reward tapi leh kenal ngn kawan baru gak..Pastu macam2 lg la yang ade kt sini .




Azam tahun ni nk cash out reward yang dapat. Sebenarnye almost 2 years dh join mende ni tapi x commit..sbb asyik sibuk & xde masa nk online. Orang len dh bape kali dah cash out earning. Aku maintain jew.. Yelaa..kadang2 survey pon aku malas nak jawab..cmne nk cash out reward kan. Takpe2..tahun ni nak cash out. Sebab aku t'jeles sket kt anarm sbb die dh cash out kat Nuffnag pon dh 3x dekat RM1k gak laaa.

JOm la join same2 komuniti ni.. Tak rugi pon klu klik tengok jap. Kat sni taw Says.my




Kisah cinta dari Negara Korea


Suatu masa dulu citer korea sgt2 la femes kt mesia ni... Seingat aku bermula dari zaman skolah masa skolah menengah...Memang m'jadi kegilaan ramai sebab2nye :



1. Hero ensem
2.Heroin comel/cantik
3.citer tu romantik/lucu dll

Klu dulu2 TV3 yang tayang citer ni setiap kul 6.30ptg klu x silap aku laa...tp skang dh xde dh...yg ade pon k TV8 kul 8.30mlm. Tu pon kadang2 jew citer korea.. Untuk 2010 antara citer yang aku tgk Boys Over Flowers, My Fair Lady dan yg latest yang ditayangkan He's Beautiful. Tapi kadang2 ter'skip' gak sbb kul 8.30 tu time Berita Utama.

Yang aku nk share ngn korang skang ni, aku terjumpe mende ni Citer Korea kt web Mesia... Perghhhh best giler!!! skang x payah nk susah2 cari2 DVD ke bagai..tgk jew kt situ..macam2 ade...klu korang x caye cube klik kt Citer Korea ni. Kompem tak rugi punye ^_^ v


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons